Nyelvek

AQUASPACE

Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 70 sor).

AQUASPACEposzter_0.jpg

Az AquaSpace projekt második éves találkozójára Szarvason kerül sor 2017. február 21-22. között. A konferencia szervezését és a tagok vendégül látását a NAIK HAKI és NAIK ÖVKI intézmények vállalták magukra. A találkozó helyszínéül a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel szolgál. A két napos munka során 14 esettanulmánnyal kapcsolatos fejlemények kerülnek bemutatásra, a tagok megtárgyalják a 3. év munkatervét, a koordinációs feladatokat, illetve szó esik a projekt várható eredményeinek bemutatásáról is.

Köszönetnyilvánítás:

Az eredményes kutatást az AquaSpace projekt támogatja (Ecosystem Approach to making Space for Aquaculture, http://aquaspace-h2020.eu), mely az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs keretprogram részeként jöhetett létre (no 633476).

Bővebb információ: http://www.aquaspace-h2020.eu/

Youtube: A fenntartható akvakultúra ökoszisztéma-alapú megközelítése

 Facebook oldal

Hírlevél

The development of the webpage (in 4 languages) has been supported by the AQUAREDPOT project funded by the European Commission (FP7-316266).